Natuurpunt afdeling Scheldeland stelt zijn nieuwe boek rond de Kalkense Meersen voor

Natuurpunt afdeling Scheldeland heeft  een nieuw boek over de Kalkense Meersen gerealiseerd.

In dit boek wordt de oorsprong van het landschap, de rijke natuur van de Kalkense Meersen, de geschiedenis en het gebruik door de eeuwen heen belicht. Vroegere en huidige gebruikers van het gebied komen aan het woord, en er wordt een overzicht gegeven van 30 jaar natuurbeheer. Verder werpt het boek ook een licht op de toekomstige ontwikkelingen. Aan de hand van 3 uitgestippelde wandelroutes en met een uitgebreide toelichting over natuur en cultuur wordt de bezoeker van de Kalkense Meersen uitgenodigd om zelf op verkenning te gaan.

Vanaf nu is het mogelijk in te tekenen voor deze mooie uitgave via: https://natuurpuntscheldeland.be/KMboek1.php

Als je inschrijft en betaalt voor 1 april betaal je slechts 29€. Bovendien wordt je naam ook vermeld in het boek. Daarna bedraagt de prijs 34€.

Afhalen van het boek is mogelijk in het weekend van 18 en 19 mei 2019, tijdens het ‘1000-soortenweekend dat Natuurpunt Scheldeland dan organiseert in Natuurpuntboerderij ‘Meersenhof’ op de Aard in Schellebelle. Of na afspraak met één van de bestuursleden van Natuurpunt Scheldeland. Opsturen is ook mogelijk, maar dan is er een meerprijs van 9€.

Aarzel niet en profiteer van dit aanbod! De natuur in onze streek zal er wel bij varen…