Opbrengst ladies@themovies

De 150 deelnemende vrouwen, een enthousiast team van vrijwilligers en de steun van tal van Wichelse handelaars, hebben de derde editie van ladies@themovies opnieuw tot een succes gemaakt. Op 12 november 2018 kon schepen Anneleen Rimbaut met trots het bedrag van € 2.942 overmaken aan MS Liga Vlaanderen.

Medewerker Danny zegt zeer aangenaam verrast te zijn door het hoge bedrag: “Het zijn initiatieven als deze die de MS Liga kracht bijzetten. Niet alleen financieel maar ook, en vooral, om MS bespreekbaar te maken.”

Het geld zal deels gebruikt worden voor onderzoek en deels voor de organisatie van groepsgesprekken, uitstappen en steun voor patiënten in financiële nood.

De steun en inzet van de gemeente Wichelen en zijn inwoners aan goede doelen is bewonderenswaardig. Daarom worden de acties in de toekomst zeker verder gezet en misschien zelfs nog uitgebreid. Noteer alvast 9 juni 2019 in de agenda want dan vindt de derde editie van de fiets- en wandeltocht plaats, in samenwerking met de Schooiers. De campagne zal in het teken staan van huidkanker.