Toerisme Provincie Oost-Vlaanderen organiseert: 'Beurs voor Groepsuitstappen'

Infodag Groepen in Merelbeke op 24 februari 2018

Trek je er graag eens een dag of een weekend op uit met vrienden, collega’s of familie? Bezoek dan op zaterdag 24 februari in Merelbeke de Infodag Groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen. Meer dan 90 standhouders staan er klaar met tips en aanbod voor je volgende trip.

Op de beurs kom je ogen tekort bij de standen én de streekproductenmarkt. Op onze infodag sla je dus twee vliegen in één klap: je kan het groepsaanbod ontdekken én genieten van streekproducten. Bovendien zorgen kookdemonstraties (van Breydel en de Kollebloem) en sprekers voor extra animo op de beurs.

Wil je de echte VIP-ervaring? Ga dan mee op ontdekkingstocht in Scheldeland. Dezelfde dag kan je zelf beleven hoe leuk de uitstappen zijn. Tien zeer mooie programma’s wachten op jou.

Twee brouwerijen en twee stokerijen, een ontdekkingstocht in Merelbeke, de Groote Oorlog in Dendermonde, het Donkmeer, Aalst, Ninove, een zoektocht naar het gestolen paneel en nog zo veel meer.

Benieuwd naar de programma’s? Kijk dan op www.infodaggroepen.be.

Praktisch:

Datum: 24 februari 2018 van 10 tot 16 uur

Locatie: Gemeentehallen Merelbeke, Kloosterstraat 34, 9820 Merelbeke

Beursbezoek:

  • € 3 per persoon in voorverkoop

  • € 5 per persoon aan de kassa

  • Inclusief consumptiebon ter waarde van € 2

Deelname prospectietocht: € 22 per persoon (middagmaal, consumptie en beursbezoek inbegrepen).

Alle info en ticketverkoop op www.infodaggroepen.be

Vragen? sector@oost-vlaanderen.be, T 09 267 70 50

De Infodag Groepen is een jaarlijks initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen, telkens met een andere regio in de kijker, als uitvalsbasis voor groepsactiviteiten.

In samenwerking met gemeente Merelbeke.