Fotowedstrijd 'Hoogtij'

Regionaal Landschap Schelde Durme zet de schouders onder een vernieuwd concept van de Scheldehappening dat Hoogtij zal heten.

De gemeenten Berlare, Destelbergen, Laarne, Melle, Wetteren en Wichelen plannen een (openlucht)fototentoonstelling op de Scheldedijk die door hun grondgebied loopt. Daarom doen ze een oproep naar (amateur)fotografen.

Heeft u foto’s die het thema de kracht van water op een kunstzinnige manier laat zien?  Verschillende invalshoeken zijn mogelijk (overstromingen, fauna en flora, vroeger en nu, …), maar de geografische focus ligt op de Schelde/het Scheldegebied in deze gemeenten.

U kan maximaal 5 foto’s in lage resolutie per mail bezorgen via inhetspoorvandeschelde@gmail.com ten laatste op vrijdag 31 maart 2019. Een professionele jury zal een selectie maken uit de inzendingen. De foto’s zullen te zien zijn vanaf 16 juni tot en met 8 september 2019.

Voor meer informatie en voorwaarden voor deelname, klik op onderstaande link   voor het wedstijdreglement : ReglementFotografen_Hoogtij.pdf