Onderhoudswerken overweg Heilige Geeststraat

Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, voert vanaf dinsdag 26 september onderhoudswerken uit aan de spoorlijn 53 (Schellebelle - Dendermonde) ter hoogte van de spooroverweg van de H.-Geeststraat in Wichelen. Het gaat om onderhoudswerken aan de overweg, die het weg- en treinverkeer ten goede zullen komen. 

Er zal alleen ’s nachts gewerkt worden van 26 tot 30 september. Infrabel doet al het mogelijke om nachtwerken zo veel mogelijk te beperken maar aangezien we de sporen overdag niet buiten dienst kunnen stellen en omdat de veiligheid op elk moment verzekerd moet blijven, is het jammer genoeg niet altijd uit te sluiten. Deze werken kunnen enige geluidshinder met zich meebrengen.  

Om deze werken te kunnen uitvoeren, zal de overweg van de H.-Geeststraat ononderbroken worden afgesloten voor alle verkeer van dinsdagavond 26 september 2017 om 22 uur tot zaterdagmorgen 30 september 2017 om 6 uur. Er wordt een gepaste wegomleiding voorzien in overleg met het gemeentebestuur en de lokale politie. Voor vragen of opmerkingen hierover kunt u terecht bij de lokale politie. 

Infrabel is zich bewust van de hinder die deze werken kunnen veroorzaken voor de omwonenden. In geval van vragen kunt u contact opnemen met de cel Info Buurtbewoners op 0800/55.000 (elke dag van 7 tot 22 uur) of per mail via info.projecten@infrabel.be. 

Alvast bedankt voor uw begrip.