Preventieadviseur, stafmedewerker ICT, Werkman logistiek & vervoer, Keukenhulp

Een job bij het lokaal bestuur Wichelen betekent werken in een dynamische omgeving waar de tevredenheid van de burger centraal staat. Een plek waar je je steentje kan bijdragen en waar je inspanningen zorgen voor een aangename gemeente om in te wonen en in te leven.

Het lokaal bestuur is op zoek naar een aantal verschillende profielen. Solliciteren kan tot 15 november 2019.

Medewerker ICT C4 - C5

Het lokaal bestuur zoekt een voltijdse medewerker ICT (C4-C5) die instaat voor het onderhoud van onze computerinfrastructuur en die in rechtstreekse lijn onze medewerkers ondersteunt bij al hun ICT-vragen. Kandidaten beschikken over een minimale relevante beroepservaring van 3 jaar.

Infobrochure:klik hier

Solliciteer: https://www.jobsolutions.be/register/4571

 


Preventieadviseur B1-B3

De voltijdse preventieadviseur niveau 2 (B1-B3) bemant de interne dienst voor preventie op het werk voor het lokaal bestuur en werkt samen met de externe diensten actief mee aan veiligheid en welzijn op het werk. Een erkenning als preventieadviseur niveau 2 is vereist.

Infobrochure: klik hier

Solliciteer: https://www.jobsolutions.be/register/4555

Werkman logistiek E1-E3

Het team Infrastructuur en Facility van onze technische dienst zoekt een nieuwe voltijdse medewerker logistiek. Een afwisselende job voor mensen die graag de handen uit de mouwen steken. In het bezit zijn van een rijbewijs C+E is een pluspunt.

Infobrochure: klik hier

Solliciteer: https://www.jobsolutions.be/register/4556

2x deeltijds Keukenhulp E1-E3

Onze keuken in het woonzorghuis Molenkouter zoekt keukenhulp. Kom jij graag het team in de keuken versterken en zoek je een job die je halftijds (19u) of deeltijds (11u24) kan uitoefenen?

Infobrochure: klik hier

Solliciteer: https://www.jobsolutions.be/register/3793