Voorjaarsgroepsaankopen Energiehuis BEA vzw ism. gemeente Wichelen

Wil je besparen op je energieverbruik? Je milieuvriendelijk verplaatsen en terwijl de files vermijden? Dan krijg je nu een uitgelezen kans om dit te doen!
De gemeente Wichelen, in samenwerking met energiehuis BEA vzw , organiseert verschillende groepsaankopen om je energiekosten te verminderen, het leven aangenamer te maken en het milieu te sparen. Concreet gaat het om : zonnepanelen en zonneboilers, spouw- of buitenmuurisolatie en elektrische fietsen en!
Interesse ? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Met zonnepanelen of een zonneboiler zal je gebruik maken van de “gratis energie” die de zon ons levert. Hiermee kan je bruikbare stroom of warm water opwekken. Daardoor zal je huis minder energie verbruiken!
Of heb je plannen om je huis beter te isoleren? Dan kan je kiezen voor spouw- of buitenmuurisolatie. Daardoor zal de warmte beter in je  huis blijven en kan de koude niet binnen. Resultaat: een lagere energieverbruik, duurzamer leven en weinig warmteverlies. Bovendien wordt je huis meer waard.
Met de elektrische fiets kan je comfortabel de files vermijden en vervuilende brandstof besparen. Bovendien is er ook de mogelijkheid om plooifietsen en bakfietsen aan te kopen, al dan niet elektrisch. Hierdoor is er voor elk wat wils in dit fietsenaanbod.
 

Vorige edities van groepsaankopen via Energiehuis BEA vzw leverden aanzienlijke kortingen op voor de deelnemers.
Interesse? Mis deze kans dan niet en schrijf je in vóór 31.03.2017

Info en Inschrijven
Aarzel niet en surf naar de website
www.energiegroepsaankoop.be/bea/ voor meer info en vrijblijvende inschrijving. Of contacteer energiehuis BEA vzw (de overkoepelende energiedienst voor uw regio) via het gratis nummer 0800/930 30.
Ook via de gemeentelijke woondienst Anne Roos – 052 43 24 19 kan je meer informatie bekomen.

 

Hoor je het graag zelf ? Kom dan luisteren naar de info-avond rond dit thema die samen met Woonplus wordt georganiseerd op dinsdag 21 maart 2017 van 19u tot 21 uur in CC De Poort, Markt 27 te 9230 Wetteren. De info-avond is gratis, wel vooraf inschrijven via