Collectorwerken Bruinbeke - Update

Update Werken Collector Bruinbeke :

De aannemer gaat de komende dagen volgende werken uitvoeren :

  • Betonwerken kruispunt Bruinbekestraat - Watermolenstraat :

Op vrijdag 15 januari start de aannemer met de aanleg van de fundering op het kruispunt Bruinbekestraat - Watermolenstraat. Vanaf dan zal de Roelandtstraat niet meer bereikbaar zijn via de Bruinbekestraat.

Voor de bewoners van de Roelandtstraat is een ontsluiting voorzien via de landbouwweg die aansluiting geeft en parallel loopt met de spoorweg. Deze buurtweg werd gefatsoeneerd zodat er voorzichtig kan over gereden worden.

Ontsluiting Roelandtstraat

Het kruispunt Bruinbekestraat - Watermolenstraat wordt op woensdag 20 januari met beton aangelegd. Het beton moet, afhankelijk van de weersomstandigheden, minstens 7 dagen uitharden. Pas dan zal het beton zijn eindsterkte benaderen en kan het kruispunt maar vrijgegeven worden voor plaatselijk verkeer.  

  • Vragen over deze werken?

Vragen mag u altijd stellen aan de aannemer: de werfleiding is te vinden in het werfkantoor tijdens de werkuren (blauwe werfketen van DCA op het kruispunt Lange Haagstraat – Boeygem) of als U hen ziet lopen op de werf.

Of mail naar ombudsdienst@dca.be

Het algemeen telefoonnummer van de aannemer: 014/ 62.22.11

Ook kan u terecht bij Aquafin tussen 8u en 19u bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via contact@aquafin.be

Bekijk het fase plan in detail : <klik hier>