Collectorwerken Bruinbeke - Update wk5

Update Werken Collector Bruinbeke :

  • Betonwerken kruispunt Bruinbekestraat - Watermolenstraat :

Vanaf vrijdag 5 februari wordt de Bruinbekestraat en het kruispunt Bruinbekestraat - Watermolenstraat opengesteld voor plaatselijk verkeer en werfverkeer. Bruinbekestraat, Roelandtstraat en Watermolenstraat zijn dan bereikbaar komende vanaf Dendermondsesteenweg. Doorgaand verkeer is nog niet mogelijk aangezien de volgende fase van start gaat inclusief het kruispunt Krijgelstraat, Suikerstraat en Wanzelestraat.

  • Vanaf 22 februari start werken schoolomgeving Wanzelestraat

Vanaf 22 februari starten de werken ter hoogte van de school in de Wanzelestraat. Er wordt een nieuwe omleidingsroute ingelegd en de straat wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. De eerste vier weken voert de aannemer verbeteringswerken uit in de ondergrond, om een waterkerend scherm te plaatsen. Daarna wordt de riolering aangelegd, te beginnen in de hoofdweg, daarna in de zijstraten. Rond 5 april verwachten we ter hoogte van de school de riolering aan te leggen.

De heraanleg van de wegenis wordt in één keer uitgevoerd. Tijdens deze werken zal het kruispunt met de Suikerstraat zes weken ontoegankelijk zijn.

  • Vragen over deze werken?

Vragen mag u altijd stellen aan de aannemer: de werfleiding is te vinden in het werfkantoor tijdens de werkuren (blauwe werfketen van DCA op het kruispunt Lange Haagstraat – Boeygem) of als U hen ziet lopen op de werf.

Of mail naar ombudsdienst@dca.be

Het algemeen telefoonnummer van de aannemer: 014/ 62.22.11

Ook kan u terecht bij Aquafin tussen 8u en 19u bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via contact@aquafin.be

Bekijk het fase plan in detail : <klik hier>