Collectorwerken Bruinbeke - Week 46

Update Werken Collector Bruinbeke :

De aannemer gaat de komende dagen volgene werken uitvoeren :

  • Betonwerken Lange Haagstraat :

Op donderdag 12 november worden de kantstroken gegoten in beton. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een glijbekistingsmachine.

Het pas gegoten beton moet nadien uitharden. Hoe lang dit duurt, is afhankelijk van het weer.

Opgelet : vers beton mag je niet betreden. Eventuele schade kan niet worden hersteld. in het slechtste geval moet het beton worden verwijderd en opnieuw gegoten, waardoor de hinder langer zal duren.

  • Asfaltwerken Lange Haagstraat en H. Geeststraat : 

Op maandag 16 november wordt de onderlaag asfalt in de Lange Haagstraat aangelegd. Er wordt gestart op de hoek met de Watermolenstraat en gaat tot aan het kruispunt met de H. Geeststraat en Boeygem. Het kruispunt is dan de ganse dag afgesloten voor alle verkeer.

Eveneens wordt op 16 november de toplaag in asfalt aangebracht in de H. Geeststraat.

Overdag zijn de woningen niet bereikbaar met de auto. Zorg dat je auto op maandag 16 november ten laatste om 6.30u buiten de werfzone staat. Daarna geraak je niet meer weg.

Vanaf dinsdag 17 november zijn de H. Geeststraat en Lange Haagstraat terug open voor plaatselijk verkeer.

Opgelet : asfaltwerken zijn weersgevoelig. Bij slecht weer wordt de planning gewijzigd.

  • Aanvang rioleringswerken Krijgelstraat :

Op maandag 16 november start ook de aanleg van de riolering in de Krijgelstraat. Het kruispunt van de Watermolenstraat met de Lange Haagstraat blijft open voor plaatselijk verkeer.

  • Vragen over deze werken?

Vragen mag u altijd stellen aan de aannemer: de werfleiding is te vinden in het werfkantoor tijdens de werkuren (blauwe werfketen van DCA op het kruispunt Lange Haagstraat – Boeygem) of als U hen ziet lopen op de werf.

Of mail naar ombudsdienst@dca.be

Het algemeen telefoonnummer van de aannemer: 014/ 62.22.11

Ook kan u terecht bij Aquafin tussen 8u en 19u bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via contact@aquafin.be

Bekijk het fase plan in detail : <klik hier>