Gebouwschil: Groepsaankoop energiebesparende maatregelen

Bespaar één derde op je energiefactuur!
Dankzij een totale energierenovatie i.s.m. je gemeente

Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te counteren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan is investeren in energiebesparende maatregelen een verstandige zet. Vzw BEA organiseert daarom een groepsaankoop in samenwerking met jouw gemeente. Door deze samenaankoop kunnen we scherpere prijzen afdwingen en een goede kwaliteit garanderen.

Deze groepsaankoop wil samen met jou uitzoeken welke maatregelen de grootste impact op jouw energieverbruik hebben. Daarom starten we met het uitvoeren van een energie-audit door een professional. Daaruit volgt welke maatregel voor een grote daling in je energieverbruik kan zorgen. De volgende maatregelen kunnen tegen een voordelig tarief aangeboden worden als gevolg van de groepsactie: dakisolatie, muurisolatie, hoogrendementsketels, hoogrendementsglas, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en vloerisolatie.

 

Jij beslist of je al dan niet één van de voorgestelde maatregelen laat uitvoeren en ontvangt daarvoor een op maat gemaakte offerte. Ten gevolge van de groepsactie is elke offerte kwalitatief, scherp van prijs én gecheckt op correctheid. Als je uiteindelijk tevreden bent van de offerte, gaan de werken van start. Vzw BEA volgt samen met Energy Efficiency Navigator de uitvoering van de maatregel(en) op. Zo wordt er snel ingegrepen indien er een probleem opduikt.

Enkel indien je geen maatregel laat uitvoeren, zal €100, (+ 21% BTW) worden aangerekend voor de audit.

De actie loopt van 01.02.2018 tot en met 31.12.2018.

 

Ben je meteen overtuigd van deze groepsactie schrijf dan rechtstreeks in via www.energiegroepsaankoop.be/gebouwschil

promotiefilmpje