Groepsaankoop groene stroom en gas

De jaarlijkse groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie is bij de meeste inwoners goed gekend en leidt ieder jaar tot heel wat overstappen naar een voordeling energiecontract. Als gevolg van de energiecrisis wordt het steeds moeilijker om een voordelig aanbod te kunnen aanbieden aan de geïnteresseerden. Zo is men er vorig jaar niet in geslaagd een vast contract te kunnen aanbieden aan wie geïnteresseerd was.

De provincie Oost-Vlaanderen heeft tot op heden nog geen nieuwe groepsaankoop opgestart. Dit in tegenstelling tot de provincie West-Vlaanderen, waar de inschrijvingen reeds van start zijn gegaan. Ook inwoners uit Oost-Vlaanderen kunnen zich hiervoor inschrijven.

Hoe werkt het?

-        Je kan je gratis en vrijblijvend inschrijven tot en met dinsdag 7 februari 2023 via https://www.west-vlaanderen.be/energie-en-wonen/groepsaankoop-groene-stroom.

-        Op woensdag 8 februari 2023 wordt de veiling georganiseerd. Energieleveranciers brengen daarbij hun beste aanbod uit voor een één-jarig contract voor 100% groene stroom en/of aardgas.

-        Op vrijdag 24 februari 2023 krijg je een persoonlijk voorstel waarop je kan zien hoeveel je kan besparen.

-        Tot en met 27 maart 2023 kan je via je persoonlijk voorstel aangeven of je op het voorstel ingaat.

Meer info: 0800 18 711 - https://westvlaanderen.ichoosr.com/west-vlaanderen