Huis van het kind lanceert de zindelijkheidskoffer

Huis van het Kind Laarne – Wetteren – Wichelen lanceert, i.s.m. Kind&Gezin en de plaatselijke bibliotheekfilialen, de zindelijkheidskoffer. Deze zindelijkheidskoffer werd ontwikkeld om ouders en peuter te ondersteunen bij het zindelijkheidsproces.

Deze koffer is gevuld met heel wat leuke materialen om samen met je kind aan de slag te gaan. In de koffer vind je onder meer een spel, een boekje, een knuffel, een luiertje voor de beer… Ook voor de ouders bevat de koffer de nodige informatie en ondersteuning in het proces. Alles om van zindelijk worden een aangenaam moment te maken.

De koffer is uit te lenen in alle bibliotheekfilialen van Laarne, Wetteren en Wichelen. Ook Huis van het Kind LWW heeft een koffer ter beschikking. Heb je nood aan nog meer steun in dit proces? Houd dan zeker de website (https://www.huisvanhetkindlww.be/zindelijkheidskoffer) en Facebook van Huis van het Kind LWW in de gaten. Jaarlijks gaan er infosessies rond zindelijkheid door of je kan er ook een afspraak maken om samen het proces van je kind te bespreken.