Pendelbus van Wetteren station naar het vaccinatiecentrum

Op de drukste dagen rijdt er een pendelbus van Wetteren station naar het vaccinatiecentrum. Hier kan je nalezen wanneer dat precies is.

Het station van Wetteren bevindt zich op 800 meter van het vaccinatiecentrum. Om die afstand af te leggen, kan je op sommige dagen de pendelbus nemen. Die pendelbus rijdt op dagen dat het vaccinatiecentrum op volle toeren draait. 

De bus heeft een rolstoellift en de chauffeur kan je helpen met op- of afstappen. Aan het vaccinatiecentrum zelf zijn rolstoelen beschikbaar en de stewards helpen je graag. 

Hoe vind je de pendelbus? 

Wanneer je afstapt van de trein, staat met wegwijzers aangeduid ‘pendelbus vaccinatiecentrum’. De bus staat naast het stationsgebouw. Je ziet de locatie op de foto bij dit bericht. 

Wanneer rijdt de pendelbus? 

De pendelbus rijdt heen en weer tussen het vaccinatiecentrum en het station. Hij komt dus heel frequent, maar niet op vaste tijdstippen. De chauffeur houdt er wel rekening mee wanneer er een trein aankomt in Wetteren. 

Voorlopig vastgestelde data:

25 maart. De bus rijdt van 8.15 uur 's morgens tot wanneer het vaccinatiecentrum zijn deuren sluit. 

Gratis met de trein

Voor de trein biedt NMBS vanaf zaterdag 21 maart een gratis treinticket aan voor wie zich van en naar een vaccinatiecentrum moet verplaatsen. Het ticket kan gebruikt worden voor wie zich van en naar een vaccinatiecentrum moet verplaatsen. Zowel voor de eerste als de tweede prik kan dit aangevraagd worden. 

Het betreft 

  • een heen- en terugticket

  • geldig op de dag van de vaccinatie

  • alleen geldig in tweede klas

    Toon je vaccinatieticket en de bevestiging van je afspraak (papier, mail of sms) met de datum en het tijdstip van je vaccinatie wanneer je controle krijgt.