Shuttledienst vaccinatiecentrum: van het station naar de warande

Kom je met de trein naar het vaccinatiecentrum? Dan kan je met aangepast vervoer van het station naar het vaccinatiecentrum.

Het station van Wetteren bevindt zich op 800 meter van het vaccinatiecentrum. Om die afstand af te leggen, kan je een aangepaste rit aanvragen met een gratis taxi. 

Je vraagt deze rit aan via het lokale callcenter. Het nummer van het callcenter vind je op je uitnodiging voor het vaccin. 

Deze dienst is beschikbaar op alle dagen dat het vaccinatiecentrum open is. Hij vervangt de pendelbus die eerder op drukke dagen van het station naar het vaccinatiecentrum reed. 

Gratis met de trein

Voor de trein biedt NMBS vanaf 21 maart een gratis treinticket aan voor wie zich van en naar een vaccinatiecentrum moet verplaatsen. Het ticket kan gebruikt worden voor wie zich van en naar een vaccinatiecentrum moet verplaatsen. Zowel voor de eerste als de tweede prik kan dit aangevraagd worden. 

Het betreft 

  • een heen- en terugticket
  • geldig op de dag van de vaccinatie
  • alleen geldig in tweede klas

Toon je vaccinatieticket en de bevestiging van je afspraak (papier, mail of sms) met de datum en het tijdstip van je vaccinatie wanneer je controle krijgt.