Steun de hemelse harpmuziek van lokaal talent Josefien De Waele

Onze lokale harpiste Josefien De Waele – dochter van slagerij Hans en Inge in de Statiestraat te Wichelen – beleeft momenteel haar internationale doorbraak na een jarenlange studie in Amsterdam.

Zij neemt deel aan World Vision, een internationale muziekwedstrijd waarbij deelnemers van over de hele wereld het tegen elkaar opnemen. Om door te gaan naar de volgende ronde, tellen zowel het oordeel van een vakjury als stemmen van het grote publiek.

Hou je van klassieke muziek en/of wil je Josefien steunen, surf dan naar https://worldvision.classic-at-home/com/ en klik in de rechterbovenhoek op ‘Sign Up’.

Vul daar de gevraagde gegevens in (je mag zelf een wachtwoord kiezen), vink de gebruiksvoorwaarden aan en klik op de rode knop ‘register’. Als dat gedaan is, stuurt de organisatie je een mailbericht met een link erin.

Ga dan naar je mailbox, open de mail afkomstig van ‘Worldvision Contest’ en klik op de link. Door op de link te klikken, activeert je account en word je teruggeleid naar de site. Maar dan heb je nog niet gestemd. Doe daarom dan nog dit :

Zoek via het tabblad ‘participants’ naar Josefien De Waele (zoeken kan ook per land of per instrument) en klik dan onder de video op de rode knop ‘vote for participant’. Als alles goed gaat, zie je daarna de teller één stem hoger gaan. Van harte dank daarvoor en samen duimen we voor Josefien.