Update Corona-Virus WZH Molenkouter 19/03

Onze vijf bewoners die naar het ziekenhuis werden gebracht, zijn ondertussen positief bevestigd. Drie van hen mochten het ziekenhuis verlaten en worden opnieuw bij ons verzorgd. Onze collega's volgen hen strikt op en omringen hen met de warmste zorgen in een speciaal daartoe opgerichte unit in de polyvalente zaal.

Langs deze weg ook een warme dankjewel aan alle lokale handelaars die onze bewoners en collega's letterlijk in de bloemetjes zette...n en de lokale zelfstandigen die hun voorraad aan handschoenen en mondmaskers schenken. Een warme oproep om dit de komende periode te blijven doen, op die manier kunnen we onze bewoners en collega's nog beter beschermen. Ook alle kaartjes en tekeningen zorgen voor extra warmte in ons huis.

De voorbije week was voor onze bewoners, collega's, vrijwilligers en familieleden heel intens. De komende weken blijven onzeker. Maar de warmte die we ontvangen van vele handelaars, zelfstandigen, collega's en bij uitbreiding alle Wichelse burgers zorgt ervoor dat we er samen doorkomen ❤️.

Draag zorg voor jezelf en elkaar en hou je strikt aan de richtlijnen! #warmwichelen