Update Woonzorghuis Molenkouter 5 mei 2020

We zijn dag 54 vandaag. Het is ondertussen een week geleden sinds de laatste update. Dat betekent goed nieuws: er is stabiliteit!

De testings van de voorbije periode waren allemaal negatief. We gaan dan ook een nieuwe fase in waarbij we beide units sluiten. Alle bewoners zijn virusvrij en kunnen deze week opnieuw naar hun kamer.

De unit van de beschermde afdeling Suikerstraat sloot vandaag. Concreet betekent dit dat de wanden weer open gingen en de Suikerstraat opnieuw één afdeling werd. De unit van de open afdelingen sluit donderdag. Het zal voor onze collega’s een emotionele week zijn waarbij we een heel intense periode voorlopig afsluiten.

Het afdelingsgebonden werken blijft absoluut de norm. De collega’s van de units zijn hertest en kunnen opnieuw naar hun vertrouwde team. Bezoek is in deze fase nog uitgesloten.

Morgen zullen de bewoners de eerste aflevering van de “Warmste Télevise” kunnen bewonderen. Wie nog videoboodschappen aan onze bewoners wil doorsturen voor volgende afleveringen, kan dit doen naar dewarmstetv@wichelen.be. Graag vragen we onderstaande richtlijnen hiervoor te volgen:
- Een zo goed mogelijke beeldkwaliteit
- De Gsm of Ipad moet horizontaal gehouden worden tijdens het filmen
- Verzin een leuke tekst en leef jullie uit
- Zend het filmpje naar dit e-mailadres via Wetransfer of gewoon via mail als de capaciteit het toelaat

Vergeet ook niet om cadeaus voor Moederdag vóór vrijdag af te geven zodat we dit tijdig kunnen bezorgen. Het onthaal is open elke werkdag (dus niet in het weekend) van 8 tot 16 uur.

Verzorg jezelf en elkaar en blijf je strikt aan de richtlijnen houden #warmwichelen