Vacature coördinator Woonplus

PROJECTCOÖRDINTOR WOONPLUS

contractueel onbepaalde duur - voltijds –salarisschaal A1a-A3a met aanleg van wervingsreserve

Functie

Binnen het kader van de intergemeentelijke samenwerking (IGS) rond wonen tussen de gemeenten en OCMW’s van Laarne, Wetteren en Wichelen werk je als projectcoördinator Woonplus het inhoudelijk en gericht intergemeentelijk lokaal woonbeleid uit samen met de verschillende woonambtenaren van de gemeenten en/of maatschappelijk werkers van de OCMW’s van de deelnemende lokale besturen.
Uitgangspunt vormt hierbij de Vlaamse subsidiëring inzake het lokaal woonbeleid, de statuten, en de vooropgestelde doelstellingen in het projectsubsidiedossier van de intergemeentelijke samenwerking, evenals de opdrachten vanwege het beheerscomité en/of het dagelijks bestuur van Woonplus.


Aanbod
contract onbepaalde duur - Salarisschaal A1a-A3 - gunstige vakantieregeling – maaltijdcheques, ecocheques en fietsvergoeding. Relevante beroepservaring uit privé of zelfstandige activiteit kan in aanmerking genomen worden voor maximum zes jaar. Ervaring in een openbare dienst telt onbeperkt mee.


Voorwaarden

 - je bezit een masterdiploma

- je bezit een rijbewijs B
- je vertoont een gedrag in overeenstemming met de eisen van de functie. Je toont dit aan via het uittreksel uit het strafregister dat niet ouder mag zijn dan drie maanden
- je slaagt voor de selectieproeven (schriftelijk en mondeling gedeelte) en wordt geschikt bevonden na de psychotechnische proef.

Meer info

Uitgebreide infobundel met onder andere de functiebeschrijving, aanbod, wijze van indienen van kandidatuur,… vind je terug op www.laarne.be/vacatures of kan je verkrijgen bij de personeelsdienst, nummer 09/365 46 29, vacatures@laarne.be.
Solliciteren
Kan tot uiterlijk 28 september 2021 (datum poststempel, mailbericht of ontvangstbewijs telt).

Voor de volledige infobundel klik hier