Vacatures

Een job bij het lokaal bestuur Wichelen betekent werken in een dynamische omgeving waar de tevredenheid van de burger centraal staat. Een plek waar je inhoudelijk je steentje kan bijdragen en waar je inspanningen zorgen voor een aangename gemeente om in te wonen en te leven. Het lokaal bestuur is een innovatieve organisatie met aandacht voor de balans werk-privé waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Wil jij ook meewerken aan een bruisende gemeente waar het goed is om te leven, te werken en te ontspannen? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! We zijn op zoek naar:

 

2 x Bachelor verpleegkundige BV1-BV3 – 22,8/38 – contractueel

Als bachelor verpleegkundige werk je mee aan de uitbouw van het verpleegkundig en zorgkundig beleid binnen het WZH onder directe leiding van een hoofdverpleegkundige. Je verstrekt dagdagelijkse verpleegkundige en hygiënische zorgen en draagt bij tot het algemeen welzijn van de bewoners op fysiek, psychisch, sociaal en relationeel vlak. Tevens ondersteun je de gebrevetteerd verpleegkundigen.

Jouw profiel:
Je beschikt over een bachelordiploma in de verpleegkunde of een daarmee gelijkgesteld diploma en je slaagt voor het aanwervingsexamen.

2 x Gegradueerd verpleegkundige C3-C4 – 30,4/38 en 38/38  - contractueel

Als gegradueerd verpleegkundige verstrek je de dagdagelijkse verpleegkundige en hygiënische zorgen onder leiding van de hoofdverpleegkundige of bachelorverpleegkundige en draag je bij tot het algemeen welzijn van de bewoners op fysiek, psychisch, sociaal en relationeel vlak.

Jouw profiel:

Je beschikt over een diploma van gegradueerd verpleegkundige (A2) of een daarmee gelijkgesteld diploma en je slaagt voor het aanwervingsexamen.

 

Ergotherapeut BV1-BV3 – 19/38 - contractueel

Als ergotherapeut ben je verantwoordelijk voor het afstemmen en uitvoeren van ergotherapeutische technieken en werkmethodes. Je geeft invulling aan een kwaliteitsvolle tijdsbesteding van de bewoner zodat de bewoner zich zo goed mogelijk voelt en dit zowel op fysiek als mentaal vlak.
Jouw profiel:

Je beschikt over een bachelor diploma in de ergotherapie of een daarmee gelijkgesteld diploma en je slaagt voor het aanwervingsexamen.

 

Bezigheidsassistent C1-C2 – 19/38 - contractueel

Als bezigheidsassistent zorg je vanuit een animatieve grondhouding voor een zinvolle tijdsbesteding van de bewoners in het WZH en draag je bij tot een aangenaam en kwaliteitsvol leefklimaat waarbij de bewoners zich gewaardeerd en gerespecteerd weten.

Jouw profiel:

Je beschikt over een diploma van secundair onderwijs of een daarmee gelijkgesteld diploma en je slaagt voor het aanwervingsexamen.

 

7 x Zorgkundigen C1-C2 – 19/38 (5) en 38/38 (2) – contractueel
Als zorgkundige verzorg je de bewoners met het oog op het realiseren van een optimale zorg op fysiek en psychosociaal vlak. Je draagt bij tot een aangenaam en kwaliteitsvol woon- en leefklimaat in het woonzorgcentrum.
Jouw profiel:
Je beschikt over een diploma van secundair onderwijs of een daarmee gelijkgesteld diploma en het visum van zorgkundige en je slaagt voor het aanwervingsexamen.

2 x Huishoudhulp E1-E3 – 20/38 - contractueel
Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van de woning van de gebruiker en kan je bijkomend ingezet worden om te wassen en te strijken.
Profiel:
Je hebt geen specifiek diploma nodig. Je dient te slagen voor het aanwervingsexamen.

Ons aanbod:
Een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen. Nuttige beroepservaring uit de privésector of als zelfstandige komt voor een maximum van 6 jaar in aanmerking op voorwaarde dat ze relevant is voor de functie.

Interesse?

Meer informatie en solliciteren kan online via http://jobs.ocmw-wichelen.be of bezorg jouw CV en motivatiebrief aan de personeelsdienst, Oud Dorp 2 te 9260 Wichelen. Solliciteren kan tot uiterlijk 6 mei 2019.