Uitpas

Wat is UITpas?

De UiTpas is een spaarkaartsysteem voor vrije tijd.
Iedereen kan de UITpas gebruiken voor deelname aan gemeentelijke activiteiten, bij een bezoek aan de bib of activiteiten van verenigingen die zijn aangesloten. Bij elke vrijetijdsactiviteit die met het UITpas logo staat aangeduid (www.uitinvlaanderen.be) kan u een punt sparen.

Deze punten kunt u omruilen voor allerlei voordelen: een drankbonnetje, een gratis ticket, een korting,... Voor een overzicht van alle voordelen, klik hier.

Punten sparen, is zeer eenvoudig en doet u door uw pas tegen een UITpasscannerzuil te houden of uw pasje te laten scannen aan een balie die met UiTpas werkt. Punten sparen, kan zowel bij betalende als gratis activiteiten.

De UITpas is persoonlijk en staat op naam.

Een UITpas met kansentarief?

Heeft u een beperkt inkomen, dan heeft u misschien recht op een gratis UItpas met kansentarief. Hiermee kan u niet alleen punten sparen, maar heeft u ook recht op een kortingstarief bij UITpasactiviteiten in de Dender Regio.

U betaalt met een UITpas met kortingstarief de volgende (vaste) prijzen:

  • halve dag: 1,5 euro
  • hele dag: 3 euro
  • meerdaagse activiteit*: 25% van de prijs

*Meerdaagse activiteiten zijn bijvoorbeeld meerdaagse cursussen, kampen en lidgelden.

Meer informatie of aanvragen?

Voor meer informatie of aanvraag van een UITpas kan u terecht in het Sociaal Huis (Oud Dorp 2-9260 Wichelen) of contact opnemen via mail vrijetijdsdienst@wichelen.be of telefoon 052/43.24.00

Vergeet bij het langskomen zeker je identiteitskaart niet.

UITpas gebruikt uw persoonsgegevens zoals voornaam, geboortedatum of adres om uw account uniek te maken. Daarnaast onthoudt UITpas uw gebruiksgegevens zoals waar u punten spaart, welke voordelen u omruilt of wanneer u korting krijgt om u specifieke voordelen en kortingen aan te bieden. Welke gegevens UITpas allemaal gebruikt vindt u in detail in het privacybeleid van UItpas.

UITpas deelt uw gegevens nooit met anderen. UITpas deelt wel volledig anonieme gegevens met de overheid of academische instellingen om hen inzicht te bieden in hoe een gebruiker deelneemt aan sport-, cultuur- of jongerenactiviteiten. De gegevens die u deelt, zijn volledig veilig. UITpas hanteert de hoogste standaarden om die gegevens op te slaan, te verwerken en te beschermen. En uiteraard blijft u de baas over uw eigen gegevens. U kiest zelf welke gegevens u deelt met UITpas. U kiest zelf welke communicatie u ontvangt en kan te allen tijde uw persoonlijke informatie aanpassen, inkijken, verwijderen of opvragen.