Oproep kandidaat peters en meters

Oost-Vlaamse netwerken zoeken enthousiaste peters en meters!

Toerisme Oost-Vlaanderen werkt momenteel al met een peter en metersysteem voor de lusvormige recreatieve routes. Voor de netwerken gebeurt dit nog niet, maar daar willen we nu verandering in brengen. De Oost-Vlaamse netwerken tellen ruim 3.500 km fietstraject en 560 km wandelwegen, samen goed voor 18.500 bordjes. Om deze bewegwijzering op punt te houden en gebreken zo snel mogelijk te detecteren en op te lossen, zijn véél peters en meters nodig.

Voor het controleren van de recreatieve wandel- en fietsnetwerken in de regio's Leiestreek, Meetjesland, Scheldeland, Vlaamse Ardennen en Waasland is Toerisme Oost-Vlaanderen dus op zoek naar enthousiaste peters en meters. Drie keer per jaar controleren deze peters en meters een lus op één van de netwerken en brengen verslag uit over foute of ontbrekende bewegwijzering, wegonderbrekingen of andere problemen op het traject. Zo bouwen ze mee aan de kwaliteit van de Oost-Vlaamse fiets- en wandelnetwerken.

 

 

Wat vragen we?

  • Je kan je minstens één maal per jaar (voorjaar, zomer of najaar) vrijmaken om de jou toegewezen lus op het fietsnetwerk of het wandelnetwerk te controleren.
  • Je beschikt over een computer met internettoegang, aangezien alle communicatie digitaal verloopt.
  • Je beschikt over een digitaal fototoestel of gsm met fototoestel.

 

Wat bieden we?

  • Je ontvangt de nieuwste netwerkkaart van je gekozen netwerk(en).
  • Je wordt één keer per jaar uitgenodigd voor een ontmoetingsmoment op een toeristische locatie, met hapje en drankje.
  • Je ontvangt jaarlijks een geschenk.
  • Je ontvangt je opdrachten en rapporteert via een speciaal ontwikkelde online toepassing, wat vlot rapporteren makkelijk maakt.

 

Stel je kandidaat!

Geïnteresseerd? Surf naar http://www.tov.be/kandidaat, vul je gegevens en je voorkeuren in en je komt in onze kandidatenlijst terecht. We contacteren je dan binnenkort.

Heb je nog vragen, dan kan je terecht bij Annelies De Roo (annelies.de.roo@oost-vlaanderen.be of 09-269 26 17).