Zomerwerking 2022: inschrijven vanaf 8u. op maandag 14 februari 2022

Hieronder kan je een overzicht terugvinden van ons aanbod voor de zomer van 2022. Reserveren kan via webshop.wichelen.be.


Gezamenlijke opvang

Tijdens de eerste en laatste week van de zomervakantie kan je in de gezamenlijke opvang terecht. De gezamenlijke opvang gaat door in Gibo De Meander (Margote 114, Wichelen).

Voor de overige zomerweken kan je terecht in kleuteropvang Kastaar of bij speelpleinwerking Kwispeltje.

 

Kleuteropvang Kastaar voor de 2,5 tot 4 jarigen (= Kastaar Mini), met een mogelijke uitbreiding  voor de 4 tot 6 jarigen (= Kastaar Maxi), wordt georganiseerd in GIBO De Rozelaar (Schoolstraat 4, te Serskamp).

 

Speelpleinwerking voor de 4 tot 14 jarigen wordt georganiseerd op het terrein van JCC 't Ankerpunt (Pruytenshof 53, te Serskamp). Gewoonlijk dient er niet op voorhand ingeschreven te worden om deel te nemen aan het speelplein, maar dit is afhankelijk van de corona-maatregelen die dan van kracht zijn.
Meer informatie vind je terug op www.speelpleinkwispeltje.be

 

Sportkampen

We organiseren sportkampen voor de kleuters en de lagere school tijdens:

  • de 1ste volledige week van de zomervakantie, van 4 t.e.m. 8 juli
  • de laatste volledige week van de zomervakantie, van 22 t.e.m. 26 augustus

 

Hoe inschrijven?

Voor de gezamenlijke opvang, sportkamp en kastaar kan er ingeschreven worden via http://webshop.wichelen.be/ . Om de inschrijving te vervolledigen en defintief te maken, zal er een onmiddelijke betaling gevraagd worden.


Vragen of info?

vrijetijdsdienst@wichelen.be of 052/43.24.00 (algemeen nummer)