Groepsaankoop zonnepanelen

Groepsaankoop zonnepanelen – ook in Wichelen ! 

De infoavond “groepsaankoop zonnepanelen”  op 14 april 2020 om 19 u in het Jeugd en Cultuurcentrum ’t Ankerpunt te Serskamp, zoals vermeld in de instroom van maart 2020, zal door de impact van het coronavirus niet doorgaan. Wel organiseert de Energiehuis vzw Bea een online sessie op maandag 4 mei om 19 uur. Lees verder in dit bericht.

Energiehuis vzw BEA organiseert samen met onze gemeente voor een 6de keer een groepsaankoop zonnepanelen onder begeleiding van studiebureau Zero Emission Solutions.

Zonnepanelen waren nooit goedkoper dan nu. Voor 4 175,53 EUR(*) heb je een kwalitatieve installatie die je volledig jaarlijks elektriciteitsverbruik voor de volgende 30 jaar dekt. Zonnepanelen verdienen zich vandaag dan ook al terug in 5 à 6 jaar. Goed dus voor het klimaat en uiteraard voor je portemonnee.

Wie voor eind 2020 een installatie op het dak legt, kan nog gedurende 15j gebruik maken van het systeem van de terugdraaiende teller.

Toekomstgericht
Om je installatie klaar te hebben voor de toekomst, is deze ook “batterij-compatibel”. Dat wil zegen dat je later jouw installatie kan uitbreiden met batterij-opslag.

Online infosessie
Schrijf je vrijblijvend in. Je wordt gecontacteerd voor een online gesprek met een adviseur. Deze komt na de “lockdown” op afspraak bij jou langs voor een technische inspectie. De eerste 500 installaties zijn gegarandeerd van installatie voor 31 december 2020. Zo kan je nog 15 jaar genieten van het systeem van de terugdraaiende teller en nog veel langen van een verminderde elektriciteitsfactuur.

Meer inlichtingen en vrijblijvend inschrijven kan via klik hier

 Of volg de online live sessie op maandag 4 mei om 19 u via klik hier