Tijdelijk een extra glasbol beschikbaar in nieuwjaarsperiode

 

Tijdelijk meer glasbollen beschikbaar in nieuwjaarsperiode Om de toevoer van glazen flessen en bokalen in de nieuwjaarsperiode aan te kunnen, plaatst Verko een extra glasbol aan de Scheldebrugstraat. Deze container is tijdelijk beschikbaar in december en januari.

Zowel op het einde als bij het begin van het nieuwe jaar dienen de glasbollen heel wat flessen en bokalen te slikken. Om de toevoer ervan in de feestperiode aan te kunnen, voorziet Verko net als de voorbije jaren een extra glasbol op 16 bestaande sites in Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen. De extra containers worden volgende week geplaatst en zijn beschikbaar tot eind januari 2020.

Volle glasbol Ondanks de extra dienstverlening die Verko voorziet, is het altijd mogelijk dat een glasbol niet tijdig kan worden geledigd. Peter De Leeuw, waarnemend algemeen directeur Verko:

"We ledigen de bollen frequent, maar door onvoorziene omstandigheden of een extra grote toevoer van glas kan een container vlugger dan gepland vol geraken. We zullen eventuele problemen snel aanpakken, maar vragen de inwoners vriendelijk om glas niet naast een volle container te plaatsen, maar tijdelijk mee te nemen naar huis of zich te verplaatsen naar een andere glasbolsite."

Meer info: www.dds-verko.be/verko