Jobdag voor de zorg

Gepubliceerd op  maandag 29 apr 2024 om 09:00 uur
op 29 mei '24 in Wichelen

Het unieke aan de zorg in een woonzorgcentrum: teamwerk in functie van bewoners

Als medewerker in de zorg sta je in voor deskundige zorg aan de bewoner, dit steeds met het oog op het verbeteren en/of behouden van de levenskwaliteit van elke bewoner.

Je werkt binnen een multidisciplinair team. Samen met andere disciplines zorg je voor de zelfredzaamheid, het genezingsproces of de levenskwaliteit van de bewoner.

Jobdag voor de zorg – Wichelen 29 mei 2024

We organiseren deze jobdag in samenwerking met Werkenindegezondheidszorg.be. De Jobdag voor de zorg zal plaatsvinden in Woonzorghuis Molenkouter. Dit dynamisch en interactief moment biedt zorgprofessionals en aanstaande afgestudeerden de kans om kennis te maken met de werking, de faciliteiten te verkennen en meer te weten te komen over de carrièremogelijkheden in de zorgsector.

Wat houdt deze jobdag in?

Je komt er meer te weten over:

  • de werking van de zorg
    Je krijgt een blik achter de schermen van het woonzorgcentrum en krijgt inzicht in de faciliteiten en wijze van zorg. Je kan daarbij ook kennis maken met medewerkers van het woonzorgcentrum.
  • tewerkstelling
    Je krijgt informatie over de mogelijkheden van tewerkstelling in de zorg van het lokaal bestuur Wichelen.

De Jobdag is bedoeld voor zowel ervaren zorgprofessionals als laatstejaarsstudenten in zorgopleidingen die op zoek zijn naar nieuwe carrièremogelijkheden. Of je nu een verpleegkundige, zorgkundige, paramedicus of een andere rol binnen de gezondheidszorg ambieert, deze dag biedt waardevolle inzichten en kansen om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Ook de VDAB promoot de Jobdag voor de zorg.

Wij hebben momenteel volgende vacatures om mee kennis te maken: Ergotherapeut, afdelingsverantwoordelijke, verpleegkundige, zorgkundige

Ook zonder diploma ben je welkom!

Ben je gemotiveerd om in de zorg te werken, maar heb je nog niet het juiste diploma? Daar kan je nu iets aan doen! Via IKA (het structureel instroomkanaal) kan je een opleiding zorgkundige volgen terwijl je al aan de slag gaat in de zorg.

Je vindt daarbij de nodige info op de voorstellingspagina: www.werkenindegezondheidszorg.be/wichelen

Waar en wanneer?

  • 29 mei 2024
  • van 17:00 tot 19:00
  • Woonzorghuis Molenkouter, Dreefstraat 11 A, 9260 Wichelen
  • Toegang tot de Jobdag is gratis, maar we vragen om je vooraf te registreren.

Registreer je hier voor deze jobdag

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de organisatie via info@werkenindegezondheidszorg.be.

Thema's

Naar top