Vlaanderen Feest 2024: feestcheques voor organisatiepartners

Gepubliceerd op  woensdag 13 mrt 2024 om 13:54 uur
Organiseer jij een straat- of buurtfeest? Vraag nu jouw feestcheque aan!

Ook in 2024 kunnen plaatselijke organisatoren van buurtinitiatieven of verenigingsactiviteiten ter gelegenheid van het jaarlijkse Feest van de Vlaamse Gemeenschap een feestcheque tot maximaal 170 euro bij Vlaanderen Feest! aanvragen.
Organiseer jij een straat, buurt- of wijkfeest of een activiteit met jouw vereniging in de periode van vrijdag 28 juni tot en met donderdag 11 juli? En plaats je dit initiatief in het teken van de campagne voor het Feest van de Vlaamse Gemeenschap? Dan krijg je als organisatiepartner van Vlaanderen Feest! uitzicht op een feestcheque als tussenkomst in een aantal realisatiekosten na afloop.

Let wel: het evenement moet een open en niet-competitief karakter hebben. Het moet mensen in de periode van Vlaanderen Feest! als groep bij elkaar brengen voor positief gemeenschapsleven binnen de eigen gemeente zonder partijpolitiek of commercieel karakter. Voor de verdere concrete invulling krijgt de inspiratie van elke organisator vrije baan.

Via de feestcheque kunnen na afloop van het initiatief een aantal organisatiekosten gerecupereerd worden tot maximum 170 euro.
De campagne is financieel mogelijk dankzij een subsidie van de Vlaamse overheid voor Vlaanderen Feest!
Geldige kandidaturen kunnen maar aanvaard worden zolang de voorraad feestcheques binnen het beschikbare budget strekt. Toekenning van een feestcheque gebeurt volgens het principe “wie eerst komt, eerst oogst”. Er vlug bij zijn is dus de boodschap!

Alle informatie plus het formulier om te kandideren is vanaf midden maart tot uiterlijk einde april (of tot uitputting van de opties op een feestcheque) beschikbaar op www.vlaanderenfeest.eu.

Naar top