Dorpsrestaurant 'Den Lossen Babbel'

Omwille van de huidige coronamaatregelen is het dorpsrestaurant voor onbepaalde tijd gesloten. U wordt via onze website op de hoogte gebracht van zodra wij weer op een veilige moment kunnen openen. Alvast bedankt voor uw begrip.IEDEREEN IS WELKOM

Het dorpsrestaurant opent elke dinsdag, woensdag en donderdag tussen 11u00 en 13u00 haar deuren.

Een menu bestaat uit soep, hoofdgerecht en een dessert. De prijs van het menu wordt u aangeboden aan 8 euro (standaardtarief) en 5 euro (sociaal tarief en kinderen t.e.m. 12 jaar). Schrijf u nu in via bijgevoegd  inschrijvingsformulier en bezorg dit formulier ten laatste vrijdag 11u00 voor het volgend dorpsrestaurant aan de dienst Ouderen-en Thuiszorg.

 

Wens je meer informatie? Bekijk hier onze infofiche dorpsrestaurant en maaltijden aan huis

Inschrijvingsformulier en menu

U kan het inschrijvingsformulier met de menu terugvinden via volgende link. Vooraf inschrijven en ter plaatse betalen is noodzakelijk voor de praktische organisatie.

 

Woonzorghuis Molenkouter

Dreefstraat 11a – 9260 Wichelen

Dienst Ouderen- en Thuiszorg

Tel. 052 43 22 93

thuiszorg@ocmw-wichelen.be

 

Het  dorpsrestaurant gaat door in de polyvalente zaal in het Woonzorghuis Molenkouter gelegen aan de Dreefstraat 11 A te Wichelen.

 

 

Komt u in aanmerking voor het sociaal tarief?      

Indien u behoort tot één van de categorieën op de achterzijde van het inschrijvingsformulier geniet u het sociaal tarief. Het recht op sociaal tarief wordt per persoon toegekend.  Deelnemers met sociaal tarief verklaren zich akkoord met het sociaal onderzoek door het OCMW Wichelen.

 

Kan u zich moeilijk verplaatsen?   

Indien men vervoersproblemen heeft, is er mogelijkheid tot gebruik van onze minibus, te vermelden op het inschrijvingsformulier. Onze minibus is uitgerust met een rolstoellift en een verlaagde geautomatiseerde opstap.

Wens je meer informatie over de minibus? Klik hier.