Dorpsrestaurant 'Den Lossen Babbel'

Het dorpsrestaurant ‘Den Lossen Babbel’ opent vanaf woensdag 18 mei ‘22 opnieuw haar deuren na lange tijd van sluiting wegens corona. Voorlopig zullen we enkel op woensdag open zijn. We verwelkomen onze klanten graag opnieuw in een veilige omgeving voor een gezonde, warme maaltijd.


IEDEREEN IS WELKOM

Het dorpsrestaurant opent de deuren tussen 11u00 en 13u00.

Een menu bestaat uit soep, hoofdgerecht en een dessert. De prijs van het menu wordt u aangeboden aan 8 euro (standaardtarief) en 5 euro (sociaal tarief en kinderen t.e.m. 12 jaar). Schrijf u nu in via bijgevoegd  inschrijvingsformulier en bezorg dit formulier ten laatste vrijdag 11u00 voor het volgend dorpsrestaurant aan de dienst Ouderen-en Thuiszorg. Het dorpsrestaurant gaat door in de polyvalente zaal in het Woonzorghuis Molenkouter gelegen aan de Dreefstraat 11A te Wichelen.

Wens je meer informatie? Bekijk hier onze infofiche dorpsrestaurant en maaltijden aan huis.

Inschrijvingsformulier en menu

U kan het inschrijvingsformulier met de menu terugvinden via volgende link. Vooraf inschrijven en ter plaatse betalen is noodzakelijk voor de praktische organisatie.

 Woonzorghuis Molenkouter 

Dreefstraat 11a – 9260 Wichelen 

Dienst Ouderen- en Thuiszorg 

Tel. 052 43 22 93

 thuiszorg@ocmw-wichelen.be

  

Komt u in aanmerking voor het sociaal tarief?      

Indien u behoort tot één van de categorieën op de achterzijde van het inschrijvingsformulier geniet u het sociaal tarief. Het recht op sociaal tarief wordt per persoon toegekend.  Deelnemers met sociaal tarief verklaren zich akkoord met het sociaal onderzoek door het OCMW Wichelen.

 

Kan u zich moeilijk verplaatsen?   

Indien men vervoersproblemen heeft, is er mogelijkheid tot gebruik van onze minibus, te vermelden op het inschrijvingsformulier. Onze minibus is uitgerust met een rolstoellift en een verlaagde geautomatiseerde opstap.

Wens je meer informatie over de minibus? Klik hier.