Sportactiviteiten

Elk jaar organiseert de sportraad verschillende activiteiten voor jong en oud. 

We zetten hieronder een paar voorbeelden op een rijtje. 

Activiteiten

  • Sportkampen:

Samen met de jeugddienst organiseren we tijdens de schoolvakanties verschillende sportkampen voor alle leeftijden. Met de meest gekke thema's en attributen slagen we er keer op keer in om de kinderen op een toffe manier te laten sporten. 

  • De 10 van Groot Wichelen

Een jogwedstrijd voor jong en oud die samen met atletiekclub eerlijk streven wordt georganiseerd. Met verschillende leeftijdscategorieën en verschillende afstanden is het zeker iets voor jong en oud, voor nieuwelingen als voor ervaren sporters. Hier aan voorafgaand is er elk jaar ook Start2Run van diezelfde atletiekclub.

  • Jaarlijkse uitstap met de sportraad

Met de bus naar een groot sportevenement tegen een voordelige prijs. Een organisatie met de sportraad die elk jaar meer en meer sympathisanten weet te bereiken. Zoals de meeste mensen wel weten zijn we de voorbije jaren naar het veldrijden gaan kijken in Diegem. Wie weet waar brengt de bus ons dit jaar naartoe?

  • Sportlaureaten

Elk jaar gaan we op zoek naar de sportlaureaten binnen onze gemeente. Groot, klein, jong en oud kunnen genomineerd worden. Elke bewoner van onze gemeente kan iemand nomineren waarvan hij/zij vindt dat de sporter bijzondere prestaties geleverd heeft. 

En veel, veel meer! Hou de website  en de gemeentelijke infoborden maar in de gaten, want elk jaar staat er weer iets nieuw op de planning.