Dorpsrestaurant 'Den Lossen Babbel'

Het dorpsrestaurant ‘Den Lossen Babbel’ opent wekelijks de deuren op dinsdag, woensdag en donderdag. We verwelkomen onze klanten in een veilige omgeving voor een gezonde, warme maaltijd.

Voor wie?

Iedereen is welkom! Wil je een goedkope, gezonde en warme maaltijd in een gezellige sfeer? Heb je soms behoefte aan een losse babbel? Wil je mensen uit de buurt leren kennen? Het dorpsrestaurant en haar vrijwilligers verwelkomen je in de polyvalente zaal van het woonzorghuis Molenkouter. 

Wat bieden we?

Het aangeboden dagmenu bestaat uit:

  • dagsoep
  • hoofdgerecht
  • dessert

Er kan ook een aangepast menu worden voorzien op doktersvoorschrift (vetarm - zoutarm - diabeet).

Water is inbegrepen in de prijs. Andere dranken kunnen aangekocht worden aan de bar.

Wanneer je komt eten, word je verwacht tussen 11u en 11u30. We starten met de soep om 11.45 uur en eindigen rond 13.00 uur.

Wat kost het?

De prijs van de maaltijden is afhankelijk van enkele voorwaarden. Op het inschrijvingsformulier kan je alle voorwaarden die het recht op sociaal tarief openen, terugvinden. De klant moet zelf een bewijs of attest bezorgen aan de dienst om te genieten van het sociaal tarief. Wanneer de gebruiker geen attest kan voorleggen, rekenen we automatisch het standaardtarief aan.

  • sociaal tarief: 5 euro/warme maaltijd (en kinderen t.e.m. 12 jaar)
  • standaard tarief: 8 euro/warme maaltijd

De betaling van de warme maaltijden gebeurt door middel van een maandelijkse overschrijving of domiciliëring.

Hoe inschrijven?

Schrijf je in via onderstaand inschrijvingsformulier en bezorg dit formulier ten laatste vrijdag 11u voor het volgend dorpsrestaurant aan de dienst Ouderen-en Thuiszorg. Vooraf inschrijven is noodzakelijk voor de praktische organisatie.

Wens je meer informatie? Neem contact op met onze dienst.

Heb je nood aan vervoer om naar het dorpsrestaurant te komen? Bekijk het aanbod van de minibus eens.

Menu

Inschrijvingsformulier dorpsrestaurant juli-augustus 2023297,3 Kb(pdf)

Inschrijvingsformulier september 2023312,2 Kb(pdf)

Op woensdag én donderdag kunnen zich momenteel geen nieuwe klanten inschrijven, deze dagen zijn momenteel volzet. Je kan wel bellen op vrijdag 11u voor het dorpsrestaurant om te horen of er eventueel annulaties zijn. Waardebonnen kunnen enkel op dinsdag worden ingeleverd.

Naar top