VK Tegelwippen

Gepubliceerd op  donderdag 21 mrt 2024 om 07:32 uur
Doe jij dit jaar mee aan het VK Tegelwippen?

Tegelwippen: doe mee! 

Het Vlaamse Kampioenschap Tegelwippen 2024 is begonnen! Iedereen kan meedoen: breek in jouw voor-, achter- of geveltuin tegels of een andere soort verharding uit. Registreer dit vóór 1 november 2024 op de website van het VK Tegelwippen en je maakt kans op een prijzenpakket en eeuwige roem als ‘tegelwipper van de maand’. 

Wissel grijs voor groen

Zet bloemen, struiken of bomen op de plaats waar je tegels hebt gewipt. Je tuin trekt dan meer diertjes aan, het regenwater kan beter in de grond trekken, en je hebt gratis verkoeling op warme dagen. Jouw tuin is nu ook gewoon een mooiere plek om in te vertoeven.

Met je buurt of wijk 

Nóg leuker is tegelwippen met je buurt of wijk. Leer je buren kennen, wissel materiaal uit en koop plantjes in bulk. Ambassadeurs Bartel Van Riet en Tine Embrechts beamen: samen tegelwippen is plezant!

Tegels gewipt? Bel de tegeltaxi!

Dankzij DDS Streekregisseurs kan je in Wichelen gratis de tegeltaxi inschakelen om jouw gewipte tegels op te halen. Meer info op www.dds-streekregisseurs.be/tegeltaxi.

Nog vragen? 

Welk materiaal heb je nodig? Welke plantjes zet je het best in de plaats? Hoe begin je eraan? Je vindt het allemaal op vk-tegelwippen.be.  

Thema's

Naar top